Autor Tema: Pecanje lipljena  (Pročitano 65226 puta)

Van mreže brane

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 788
Odg: Pecanje lipljena
« Odgovor #555 poslato: Februar 08, 2014, 10:19:30 pre podne »
Pa zavisi da li ga loviš u reviru ili na otvorenoj vodi. A ovo drugo opet može biti salmonoidna voda (gdje je zabranjen plovak) ili ciprinidna. Kod nas na Vrbasu ima lipljena i u ciprinidnom dijelu, ali ne znam kakav je užitak uloviti lipljena na plovak i crva. Koja je onda razlika u odnosu na skobalja?  : sjeti se :
Vobler je zakon

Van mreže Vladan

  • Preminuli clanovi
  • Klub RiboLovci
  • *
  • Poruke: 1422
Odg: Pecanje lipljena
« Odgovor #556 poslato: Februar 08, 2014, 10:23:47 pre podne »
Probaj pa ćeš saznati :) :emoha15:

Van mreže brane

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 788
Odg: Pecanje lipljena
« Odgovor #557 poslato: Februar 08, 2014, 06:04:56 posle podne »
Eh, ako počnem lipljena pecati na crviće, onda ću i pastrmku na glistu, pa ko zna sa čim bi završio.  :emoha009: Neke vrste ribolova iako legalne se ne mogu mjeriti sa drugim vrstama. Lov na varalicu i na mušicu mahačem su pono zanimljiviji i atraktivniji. A na šta ćemo loviti 2015. kada BiH uđe u EU, pa stupi na snagu zakon o zaštiti skakavaca, poljskih miševa, žaba... :Danilop:   : ne ne : Ja sam već spreman za EU, samo još da se političari dogovore  :Mladjan 1:  :Mladjan 1:
Vobler je zakon

Van mreže stuka123

  • RiboLovci
  • **
  • Poruke: 53
Odg: Pecanje lipljena
« Odgovor #558 poslato: April 18, 2014, 02:36:27 posle podne »
Hvala puno za sve odgovore na moja pitanja probao sam sa drugom dobre kilasice sam vato samo neznam da postavim sliku

Van mreže ZEKA_BL

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 472
Odg: Pecanje lipljena
« Odgovor #559 poslato: Jun 04, 2018, 05:34:12 posle podne »
Vrbaski grban.