Lepo bi bilo da znamo cenu jer sam siguran da ima zainteresovanih. Uostalom i ja bih pazario par komada za bucova prvenstveno na par lokacija
Chaki, hvala ti sto se interesujes. Ovdje sam prodavao za 3 KM po komadu sto izadje 1,5 eura, ne znam u dinarima koliko je. Spreman sam da poklonim clanovima foruma 20-30 komada pa probajte. Jedino sto trebate da uradite jeste da nadjete nacin da vam posaljem, mozda najbolje po nekom ko prolazi kroz Doboj ili Tuzlu, ja stvarno ne znam nikog ko bi mogao da pomogne da vam to dostavim. Pozdrav.
samo da pitam.. po semu je drugaciji od recimo brzotrza...ili x drugih cikada? Ne omalovazam.. nimalo.. samo pitam
ChILd_ReBoRn, hvala na pitanju

. Limenog sam opisao u prvom postu i mozda se tu moze naci neka razlika, ali ako ne, onda jedino preostaje da ga isprobas. Ubijedjen sam da ce biti razlike. Kao sto rekoh, saljem na poklon i bilo bi mi drago ako bi i ti probao Limenog. Lijep pozdrav.
Koliko ja vidim razlicit je po vibraciji,koju mozes da biras u zavisnosti od kacenja
Iskreno ne volim cikade ali mi se dopada jednostavnost i upravo to sto nije obojen
Vidi se da je ulozeno i malo razmisljanja u varku nije samo copy/paste 
YUGO BOSS, hvala za komentar, bistro