Godinama sam toliko ogorcen na stanje u Srbiji da mi je samo na pameti kad ce opet lopurde (one prave, velike, one lopurde koje predstavljaju elitu ove zemlje) da krenu iz sve snage da otimaju od nas, nase dece, unucica a naravno, bez ikakvog straha od bilo kakvih posledica. Imaju debela ledja u politickim krugovima...
Tako da ovi sto dignu cenu vode za 40 dinara po balonu meni i nisu neki za streljanje. Jednostavno, to su losi ljudi i dace Bog da im se tako vrati. A ovima koji su pokrali toliko da zbog njih nemamo bedeme, nemamo cime da spasavamo ljude, inkubatore za bebe, nemamo ''ledja'' u banci kad se nadjemo u ovakvoj situaciji...e ne znam sta bih takvima pozeleo! U stvari znam ali ne ide ovde da pisem...
I sad cela Srbija pljuje po losem coveku koji ce da se da opljacka narod prodajuci 30 balona po vecoj ceni i time zaradivsi 10e a zaborvlja goveda koja bez 300 000e provizije nece ni da odu danas na (drzavni) poso...
I sve u svemu, kad vidim koliko dobrih ljudi ima u Srbiji ovih dana, ljudi koji bi dusu dali za svoje sunarodnike, jos mi teze pada kad pomislim sta takvim ljudima radi elita ove nase Srbije

A da se razumemo, ne drzim prodavnicu prehrambene robe