Prodje godina....
Dakle ovog puta ovako...
Od 30.07-02.08 odrzace se 48,gitarijada,najstariji rock festival na svetu...
Prosle godine ga je posetilo preko 60.000 gostiju,ove godine se ocekuje i vise...
Preko 40 domacih i bendova iz bivse SFRJ plus 14 demo bendova u takmicarskom delu,5 bina i 4 dana neprekidnog RnR-a...
Ujedno se odrzava i moto skup pa se i tu sto sta zanimljivo moze videti...
E sad,prica je sledeca...
U organizaciji urr Ribolovac i varalicarske sekcije,zamislili smo da se poslednjeg dana Gitarijade,znaci 02.08 odrzi varalicarsko takmicenje koje bi izgledalo ovako...
U nekoj prepodnevnoj satnici,sve po dogovoru,bi se pecalo na Timoku,znaci mahom klen i pokoja pastrmka,pa onda pauza za odmor i rucak pa drugo poluvreme na Grliskom jezeru koje je na domak grada a tu vec ima i dragog nam bandara i klena ,smudja,soma...potom proglasenje pobednika a onda sreca,sreca,radost...
Dakle meni najdrazi deo, svi koji su radi mogu da ostanu na koncertu i bice mi drago da provedem to vece sa njima i budem im domacin...ulaz je besplatan...to bi od prilike bilo to...
E sad,objavio sam ovo ovako dosta ranije da bi ljudi sa dobrim predlozima mogli da upotpune ovu pricu i ucine je izvodljivom tako da je svaka sugestija dobro dosla,sobzirom da je ovo prvi pokusaj ovakvog tipa...
Neka gruba procena je da bi takmicenje bilo odrzivo sa nekih 20tak ljudi minimum i nekom normalnom kotizacijom tako da i tu ima mesta za razmisljanje...
Sve u svemu mislim da je prica ok pa bi bilo lepo da uspe i postane tradicionalno...ako ne,popicu pivo sam :mrgreen:
Izvolite....
Prijavite ovaj post