Na gružanskom jezeru kod Knića, 5. oktobra 2014. godine održan je drugi po redu Gruža Kup u organizaciji Varaličarske sekcije Kragujevac (USR Magma).
Rezultati
Pojedinačni plasman:
1. David Tucaković, Kragujevac
2. Danko Aleksić-Dankraft, Beograd
3. Miloš Knežević-Knez, Beograd
4. Dragan Savić, Ćuprija
5. Dragan Savić-Vrabac, Ćuprija
6. Miodrag Stoiljković, Velika Plana
7. Bogdan Ćirović, Kragujevac
8. Vladimir Vidanović-Vida, Niš
9. Stevan Žubrinić, Kragujevac
10. Aleksandar Marković, Ćuprija
Ekipni plasman:
1. Varaličarska sekcija Kragujevac I, Kragujevac
2. DANKRAFT TEAM, Beograd
3. ADA, Beograd
Prvo da se zahvalim svim koleginicama i kolegama koje su juče doprinele da II Gruža Kup ostane zapamćen ne samo po ulovima već i po fantastičnom druženju i opuštenoj atmosferi ... u nastavku samo deo slika sa piste, proglašenja pobednika i nezaboravnog ručka "a la Teša" ... ostatak slika možete pogledati u mojoj foto-galeriji
II Gruža Kup, 5. oktobar 2014.JOŠ JEDNOM ... VELIKO HVALA SVIM TAKMIČARIMA KAO I "NEVIDLJIVIM LJUDIMA" KOJI SU DOPRINELI DA SE KUP ODRŽI!Mikrolokacija koja je odlučila pobednike

Pobednička trojka u sredini, s leva na desno (a Boga mi i s leđa), Vrabac (5) Knez (3), Dankraft (2), David (1), Bogdan (7) ... u ukupnom zbiru pobedu je čini mi se doneo položaj nogu i opšti stav tokom zabacivanja

Neki su pecali a neki su ribolovačkim pričama uspavljivali "jezerske pse"

Takozvani "gružanski grabljivi puž" se (nažalost) nije bodovao

Mikrolokacija broj 2 davala je pregršt smuđeva ... al' ne i one u meri

I najmlađi su pecali ... "k'o matori"

Na "ljutu ranu, ljutu travu"

Nope, nije riba ... zakačka je (sad već nekima idu suze na oči)

Pokušaji da se dobije i neka štuka koja bi u taku odlučila sve ... nažalost, "prilike na vodi" nisu išle u prilog štukarošima

Atmosfera s ručka

Rezultati se utvrđivali "u milimetar" ... i to bukvano!

Pobednik u pojedinačnoj konkurenciji - David Tucaković, Kragujevac

Pobednička ekipa "VSK 1" - David Tucaković, Nikola Žubrinić i Bogdan Ćirović (Kragujevac)