Taj ne puca na vodi, puca jedino na forumu
Većina ribolovaca koje ja znam pecaju na Linea efe i Marshal štapove. Pecaju godinama i ne lome štapove jer znaju da pecaju. A tek ovi što imaju malo više para pa kupili Tubertini T-match... Vrhunski štap. Ja bi rado jednog kupio nema veze da li je kineski...
Kinesko je skoro sve...tubertini najlone ne treba mnogo o njima pricati ali dobro je..realno...
Tpo sto imam tubertini motke i ne hvalim ih zbog toga..imao sami stari milo koex 6000 i 8000 ..prefinjene motke ali relano balansiraniji su mi ovi tubertini..zelim biti realan....
Takodje,ne bi madjarska repereznetacija lovela na tubertini,bugarska isto i td..
Obicno ko nema opcije da kupi motek ili nesto od tubertinija..kaze ne valja..to naravno ne znaci da koje kupio treba da hvali,ali da budemo realani...sve im je bar jedniu ako ne i II klase nad trabuccom ,njegovim najlonima,,,,za stapove da ne pricamo..pogledajte udice tubertinia vidite trabuccove ili colmicove itd...masine .itd....
Pogledajte TATANKA telematch,itd itd..T match neko je pomenuo,cak i prosecne spinerske stapove po vrlo prihvatljivim cenama .itd...prema kvalitetu najujednacenije...