Autor Tema: Morski pas  (Pročitano 1762 puta)

Van mreže Bik_Koji_Sedi

  • Preminuli clanovi
  • Klub RiboLovci
  • *
  • Poruke: 672
Morski pas
« poslato: Avgust 20, 2007, 12:07:18 posle podne »
Potrebno:
            1) doci u septembru na more
            2) vise voleti ribolov od turistkinja
            3) kisna kabanica
            4) camac, Kum, parangal od kilometra
            5) smrdljiva riba za mamac....


            - i morski pas, 4 kom - od 1.60 - 1,80 vrsta "pena" moze biti na Vasoj trpezi.

             Marinada nepotrebna ako je zamrzavan (kako drugacije).

          Iseci na snicle, oko 2 cm, pa opet na pola, uvaljati u brasno (ostro, aleva, so, moze malo karija) pa jaja, pa kukuruzno ili prezle... i prziti.


          ...stalno pravim kao prilog blitvu i krompir, sada sam se odlucio za pomfrit, da i deca nesto jedu..

slede slike:

 





Morski pas mi izgleda manje strasan ovako u tanjiru... kada jede on nas, da jedemo i mi njega... zbilja, postoje li odrasle zivotinje koje se medjusobno jedu? Ja ne znam za primer.
Svuda ima korova, samo sto se u Srbiji zaliva.

Van mreže BIG S

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 1019
(Nema teme)
« Odgovor #1 poslato: Avgust 20, 2007, 12:46:35 posle podne »
Zar nije premasan, ako ne stoji u pacu ??

Par recepata sto sam ga pripremao obavezno navode da stoji u pacu na bazi sirceta >>>>
Napred Argentina................

Van mreže Bik_Koji_Sedi

  • Preminuli clanovi
  • Klub RiboLovci
  • *
  • Poruke: 672
(Nema teme)
« Odgovor #2 poslato: Avgust 20, 2007, 01:54:23 posle podne »
Premasan?

 ne, on je potpuno posan... pac je tu ako imas posla sa modruljom, koji se vise oseca.... pena ima kvalitetnije meso.
Svuda ima korova, samo sto se u Srbiji zaliva.

Van mreže MAUZ

  • Lovac
  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 4148
(Nema teme)
« Odgovor #3 poslato: Avgust 20, 2007, 02:07:01 posle podne »
Ja sam cesto jeo morkog psa, ali srecom on  mene jos nije. Pac je preporucljiv za neke vrste, zbog kiselkastog ukusa, koji proizilazi od urina.
Puno uci, malo pricaj, nista ne zapisuj!
Ljisica nad kurjacima
DOBRA KOKA!

Van mreže BIG S

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 1019
(Nema teme)
« Odgovor #4 poslato: Avgust 20, 2007, 02:26:11 posle podne »
E sad jebat ga, ne znam sta sam jeo , one zamrznute komadine sto prodaju po marketima  :roll:

Ja sam mislio da su svi masni !
Napred Argentina................

Van mreže Bik_Koji_Sedi

  • Preminuli clanovi
  • Klub RiboLovci
  • *
  • Poruke: 672
(Nema teme)
« Odgovor #5 poslato: Avgust 20, 2007, 02:31:15 posle podne »
Ne, cak skroz posan, kao palamida,

da, Srdjane, ali nije urin u pitanju, vec karakteristican miris... i varira od vrste do vrste

morski pas "pena" je najbolji, potom "lisica', pa modrulj, kao najcesci. Moje zapazanje, jeo sam sva tri.
Svuda ima korova, samo sto se u Srbiji zaliva.

Van mreže descha

  • Klub RiboLovci
  • ***
  • Poruke: 767
(Nema teme)
« Odgovor #6 poslato: Avgust 20, 2007, 02:36:25 posle podne »
Ti masni su možda oni konzumni (hranjeni). Ako može šaran što nebi mogao i morski pas.  :wink:
A miris je možda od testisa. Jel neko video kakve testise ima morski pas?
When you must shoot, shoot! Don't talk!