Ribolovci > Plovkarenje

Moji Home&Hand made plovci, rade super, a za DŽ!

(1/34) > >>

Marina:
Home&hand made PLOVCI, a za dž.

Ovo su plovci koje sam pravila od plastičnih cevčica za sok poslednjih desetak godina i kojima sam se napecala do besvesti. Sada postoje slični da se kupe, ali mislim da su bezobrazno skupi, u ličnoj izvedbi koštaju samo par dinara.
Poređani su po vremenu nastanka. Prva dva levo, najneuglednija, su mi nekako i najdraži (dužina 15 cm, 3,5 g – imala sam gomilu finih mađarskih olova s ugrađenim bužirom, pa mi se ta gramaža nametnula sama, a i odgovara mestima gde pecam). Vrlo su pouzdani i na mirnoj i na relativno brzoj vodi. Ovaj u sredini je duž. 27 cm, gramaža 8g+ 3,5g, za daleke izbačaje i brzu vodu, za plovkarenje na vožnju, bio mi težak za pravljenje pa sam pravila samo jednu turu. Četvrti sleva se sastoji od dve slamčice čijim pomeranjem menja gramažu od 3 do 5 g, a ovaj crno-žuti odozgo nema poklopac, tu se ubaci ampula i teraj!
E, sad, imam ja naravno i kupljenih plovaka, ali sam s ovim mojim nekako najkomotnija – eto, to je to!

TVISTER:
Bravo Marina, ti ne samo da pecaš već i praviš delove opreme  :hi:
Priznaj da je najslađe uhvatiti ribu sa nekim svojim proizvodom  :emoha15:

Marina:
Naravno da priznajem, o tome i pričam! (Nije to tako teško, mislim priznati :g:!)..
Tebe kao jednog od Tata od Foruma molim da mi izbrišeš ono "uploud..." (kadgod sam nešto pokušala da popravim u tekstu sve ode u PM) ,jedva sam uspela da ovo postavim iz nekog nežnog desetog puta, jbg. zato mi je tekst o plovcima jednostavno suvoparan, deseti put ga pišem, a oni, plovčići, ludi ko struja...

TVISTER:
 :rofl2: :rofl2: :rofl2: :emoha15:

Sve sređeno.

IgorNL:
Svaka cast Marina, ovo bas lepo izgleda.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju