nije spremno ..moze recitativno...nemam ni slika tih stvari.....radi se o tome da svi prave klizne plovke neko sa s trane stvalja zicu neko kroz sredinu tela provlaci najlon,neko radi vagler...sa donjom zicom........ ..Uglavnonm su to kratki ali ima duguljastih plovcaka... Ja sam probao i uspeo da provucem tanko crevio kroz stapic plovak i dobio klizni u sredini neke gramazae oko 1,75 -2 granma...materijal bazla ali nesto melksa kao i sirkovi stapici../drvo od cega se prave metle,familija kukuruza/..Uplitanje je = O crevo je medicinsko za najtanju kanilu....Nasao preko drugara u bolnici.... To su stari novi radovi.....
Sledece je pravljenje
kopce za vaglere gde se plovak moze brzo menjati i svaki biti vagler ....pogledajte sliku mojih vaglera sa zadeb;ljanjem dole a prozirnih cevcica na telu....oni imaju jednu dole gumicu koja je u stvari taj adapter...Taj je fabricki ali ja nadjoh tu gumicu i na drugim mestima /heklica najfinija kineska u blisteru,na pijaci za tanak konac.......i kada se otvori blister i baci ,unutra kinez stvaio gumicu da pokrijes vrh te heklice jer je gotovo kao igla i ostar/ sa druge starne ubacim microvirblu 22ili 24ku zalepim su[per lepkom i na taj jedan kraj osmice koji viri iz gume stavljam najlon koji sa mocroalkom udara us toper i supoer radi posao...Videcete slike ali ne znam kadfa jer radim duplu smenu i sutra...