Varalice > Izgubljno, nađeno ... ukradeno

Ukradeno!

(1/9) > >>

dakSu:
Molim sve ribolovce dobre volje,ako cuju da se negde u severobackom okrugu prodaju jeftino stap Sportex kev sea+shimano stella 6000F da me obaveste putem telefona 064/848-56-69 ili pp.Tacnije 31.jula 2010 godine na akumulaciji Skenderevo ukraden mi je taj pribor iz auta.Sve sam obisao do kasno u noc raspitivao se kod ribolovaca koji su bili na jezeru ali nista,posle sam prijavio kradju u polociji.Unapred hvala.

dakSu:
Lose da losije ne moze,kada sam kuci dosao i sve utiske sabrao e tu prijatelji ni rakija ne moze pomoci.

TVISTER:
Potpuno te razumem kolega, slična stvar mi se desila pre godinu dana  :dash2: :dash2: :dash2:  :o:

Chaki:
apsolutno znam kako ti je jer je i meni pre jedno 7 godina ukraden kompletan pribor iz auta i to dok sam se selio iz stana u stan. Starih varalica je bilo onoliko za nekima jos uvek zalim ali jebiga. Zivot ide dalje Samo napred i ne preteruj sa alkoholom imas sad ono bezalkoholno pivo odlicno je za takve prilike moze puno da se popije a efekat nikakav

KUM LICKOG MEDJEDA:
Postovani ribolovci, ukradene su mi dve torbe sa pecaroskim stapovima u Novom Sadu pa Vas molim ako neko  vidi negde da se porodaju Mitchel stapovi 5 kom( 3 saranska i 2 za soma 150g),  1 germina cvrna! 4 masinica abu garcia 505 i 506 rf, Dam quick i 1 shimano. molim Vas da mi se javite na moj mobilni 060 4422447. Unapred sam Vam zahvalan !!!

 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju